Nyári Tábor


Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

Az idén is Miskolctapolca ad otthont a Tini-Klub nyári táborainak. Tavaly egy csodálatos új táborhelyszínen voltunk, az erdő közvetlen szomszédságában, ahol egy modern épület kényelmét is élvezhettük. Akik új érdeklődők, azoknak szíves figyelmükbe ajánlom tavalyi rövid kis filmjeinket, melyek remekül tükrözik a színes programokat, és a felhőtlen jókedvet. A filmeket itt tudjátok megnézni.

Úgy mint az előző táborainkban, most is fontosnak tartom, hogy a gyerekek mozogjanak, és az élménypedagógia módszerével fedezzék fel a természetet, játékos formában ismerjék meg az erdőt.  Elsősorban olyan gyerekek jelentkezését várom, akik szívesen kirándulnak, nem gond nekik egy-egy 3-5 km-es táv megtétele.

Továbbra is megmaradnak a minden napi angol órák (csoportbontásban) és ezen kívül lesznek kézműves foglalkozások, sorversenyek, udvari játékok, társasjátékok.

Idén lesz sütés-kurzus, ahová korlátozott számban lehetőség van jelentkezni. (max 10 fő/turnus) Itt közösen készítünk el 1-1 süteményt, melynek receptjét megkapják a gyerekek. 

Tervezett foglalkozások:

  • angol nyelvi órák 5 x 60 percben (nyelvtanár által)
  • minden nap kirándulás a környéken, Miskolctapolcán (természetismereti foglalkozásokkal)
  • sorversenyek, szabadtéri-ügyességi játékok
  • futballbajnokság, röplabda, ping-pong
  • vetélkedők, kézműveskedés, társasjátékok,
  • dráma-előadás – az Akropolisz-szabadtéri színpadán!
  • fagyizás

Felügyelet:

Pedagógusok által

Korhatár:
6-14 éves korig

Étkezés:
Napi háromszori étkezés. Reggeli, ebéd, uzsonna.

Tábor díja:
48.000.-Ft/fő/turnus

52.000.-Ft/fő/turnus/sütéskurzussal

Helyszín:

Görögkatolikus Felsőoktatási és Kulturális Diákotthon

3519 Miskolctapolca, Görömbölyi u. 24.

Térkép itt

Jelentkezés

A jelentkezési lapon fel szeretnénk mérni előre a gyerekek angol nyelvtudás-szintjét, mert munkafüzetekkel készülünk számukra. Ha bármilyen nyelvismerettel kapcsolatos információtok van (külföldön élt, stb.), kérem az üzenet rovatba beírni. Köszönöm szépen.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, a lenti űrlapon tudtok regisztrálni. Három turnus közül lehet választani. A menetrend a „szokásos”. A beérkezett foglalás után visszaigazolom a helyet. A tábor előtt pedig emailben küldöm az átutalásos számlát, és a részletes tudnivalókat.

Bármilyen további kérdésben szívesen állok rendelkezésetekre. Várlak Titeket a szokásos nagy-nagy szeretetemmel. Az idén is igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és változatos, jó programokkal szolgálni feléjük.

Csomósné Kovács Mónika
Táborvezető

Tini-Klub Miskolc

kov.moncsika@gmail.com
06 20 801 9050

Jelentkezés

Nyári tábor Miskolctapolca 2024 - Tini-Klub

Turnus *:


Sütő foglalkozás *:

Milyen szinten tanul angolul? *:Ha tanul, hány éve? (ha nem tanul 0) *:
Gyerek neve *:
Gyerek kora *:
Szülő neve, számlázási címe (helység, irsz, utca, házszám) - Számlázás csak magánszemély részére lehetséges. *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Üzenet (pl. külföldön élt, stb.):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Fizetés

A részvételi díj a tábor megkezdése előtt banki utalással, számla ellenében fizetendő. A jelentkezés kizárólag a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé! A fizetési információkat e-mailben küldjük meg.

Lemondás

Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva több mint 14 naptári nappal  történik, a befizetett összeg 100%-a visszajár. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 8-14 naptári nappal történik, a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 7 naptári napon belül történik, a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. Kivételt képez ez alól, amennyiben a lemondás oka a gyermek időközi betegsége és erről a szülő orvosi igazolással rendelkezik. Amennyiben szervezők részéről a tábor lemondásra kerül, a befizetett összeg 100%-ban visszatéritésre kerül. 

Időpontmódosítás

Időpontmódosítás esetén amennyiben a kért új időpontban már nincs hely,  és emiatt elállásra kerül sor,  a lemondásra vonatkozó szabályok érvényesek.