• .
 • tábor

Nyári Tábor

A Tini-Klub Miskolc azért jött létre, hogy a város és a megye iskolás korú gyerekeinek színvonalas játszási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtson. Ez a nyári szünet idején méginkább időszerű. Éppen ezért különösen tartalmas nyári táborokat állítottunk össze a gyerekek részére. 

Ha még nem ismernél, Csomósné Kovács Mónika vagyok, a gyerekeknek „Mónika néni” :), a Tini-Klub vezetője.

Negyedik éve szervezek nyári táborokat a Tini-Klub-ban. Engedjétek meg, hogy bemutatassam, milyen táborozási lehetőségek lesznek az idén a Tini-Klub szervezésében. A filozófiánk az, hogy olyan programokat nyújtsunk a gyerekeknek, amit nem kínál más táboroztató.

Kétféle tábor közül választhattok:

Az egyik a „klasszikus” nyelvi-kézműves és önismereti tábor. Itt a hét minden napján lesznek angol és vagy német nyelvórák, délelőtt kézműveskedünk, illetve délután személyiségfejlesztés, önismereti játékos beszélgetős foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek. Házi-bajnokság, fagyizás, activity….. csakúgy mint eddig. :) Megyünk majd a Népkertbe is a játszótérre. Étkezés: tízórai, ebéd a Calypso étteremben, illetve uzsonna.

A 2019-es évben újdonságként a Tini-Klub Erdei Tábort szervez a gyerekek részére Bükkszentkereszten, a szállás és étkezés az Ódon-Panzió Privát fogadójában lesz. 

Bükkszentkereszt Miskolctól könnyen megközelíthető, mindössze 20 percre található. A község a Bükk helység szívében, 600m magasan található, fekvésénél fogva tiszta, gyógyhatású levegője és szubalpin klímája van. A környék emellett gazdag növény és állatvilággal rendelkezik.

Úgy érzem – a saját gyerekeim miatt is - hogy a mai gyerekek eltávolodtak a természet közeli élményektől, ezért az élménypedagógia útján szeretném egy kicsit visszaterelni őket a hegyek, az erdők, a megnyugvás világába. Mindennap különböző helyekre fogunk kirándulni az erdei túrák alkalmával. Egy nagyszerű szakember lesz a segítségünkre Hortobágyi Zsolt bükki természetjáró személyében, aki a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség tagja és hivatalos túravezető is egyben. Ő elkalauzol minket a fák a növények, gyógynövények, az állatok világába. Amit az iskolában megtanultak a gyerekek a környezetóra alkalmával, azt a természetben személyesen is felfedezhetik. Megtanulhatják, mit jelentenek a turistajelzések, hogyan igazodjanak el a turistatérképen, sőt lesz állatok nyomkeresése is.

Meglátogatjuk az „Üvegműves házat”, ahol mesélnek az üveghuták történetéről, megismerkednek majd a gyerekek az üveggyártás folyamatával. Közösen készítünk majd egy üveg-angyalkát is. Ellátogatunk a Kilátóba, ahol szerencsés idő esetén a Magas-Tátrát is láthatjuk. Felkeressük még a „Gyógynövényházat” és a „gyógyító-köveket” is. Napközben sportprogramok, számháború, kincskeresés térkép alapján, vetélkedők. Este tábortűz, pillecukor-sütés, éneklés, beszélgetés.

Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik már voltak távol a szülőktől, illetve nem okoz gondot nekik a távollét. Akik szeretik a természetet és szívesen kirándulnak, ismerkednek az erdők világával. Akik „kibírják”, hogy csak este egy órára kapják vissza a mobiltelefonjukat…:) 

Tedd igazán tartalmassá gyermeked nyarát!

Bízom benne, hogy az idei nyár Tini-Klubbos táborai is olyan élménnyel töltik majd fel a gyerekeket, mint ahogy az eddig is sikerült. Kolléganőimmel mindent megteszünk, hogy felejthetetlen élményben legyen részük a gyerekeknek.

A táborok részletes leírását és a jelentkezési lapot lentebb találjátok. A jelentkezést minden esetben visszaigazolom.

Amennyiben további kérdésed lenne szívesen állunk rendelkezésedre!

Csomósné Kovács Mónika

klubvezető

06208019050

kov.moncsika@gmail.com

 

KLASSZIKUS NYÁRI TÁBOR - A TINI-KLUBBAN

 

Nyelvoktatás

A tábor nyelvoktatás részét a Favorit Nyelviskola nyelvtanárai biztosítják. Ők mind diplomás nyelvtanárok, akik közel 20 éve magas színvonalon oktatnak. Érettségiztetnek a Földes Ferenc Gimnáziumban, tanítanak többek között a Robert Bosch Kft-nél stb. Játékos, kreatív, kommunikáció központú angol/német foglalkozás várja a táborozókat csoportokban. Sok-sok játék, nem a megszokott iskolai módszerekkel.

Játékok, szabadidős programok

 • léghoki
 • kinect
 • csocsó
 • sega rally
 • karaoke
 • xbox one (12 játékprogrammal)
 • darts
 • "házi bajnokság": xbox fifa, kinect, darts és léghoki területén, a bajnok érmet kap!
 • szituációs játékok, activity

Felügyelet

Pedagógusok által

Helyszín

Tini-Klub Miskolc, Széchenyi u. 40. 1. emelet (bejárat a Szinva-terasz felől)

Korhatár

7-14 éves korig

Étkezés

Napi háromszori étkezés, ebéd a Calypso étteremben (Széchenyi utca).

A Tábor díja 

28.500,-Ft/fő, mely napi háromszori étkezést tartalmaz. Ebéd a Calypso étteremben (Széchényi utca). Testvéreknek 10% kedvezmény biztosítunk. A jelentkezési díj a tábor megkezdése előtt banki átutalással fizetendő.

Turnusok (max. 20 fő)

2019. 06.17. - 06.21.

2019. 06.24. - 06.28.

2019. 07.08. - 07.12.

2019. 07.15. - 07.19. -betelt, várólista

2019. 08.05. - 08.09.

(naponta 7.30-16 óráig)

Jelentkezés

Nyári tábor 2019 - Tini-Klub

Turnus *:

Nyelvi tábor esetén:

Gyerek neve *:
Gyerek kora *:
Szülő neve, számlázási címe (helység, irsz, utca, házszám) *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


ERDEI TÁBOR - BÜKKSZENTKERESZTEN  - AZ ÓDON PANZIÓ PRIVÁT FOGADÓJÁBAN

Elhelyezés és étkezés

 • Ózon Panzió Privát Fogadójában (Bükkszentkereszt Kossuth út 13.) 2-4-6 fős szobákban
 • Minden szobához külön fürdőszoba tartozik
 • A résztvevő gyerekek és felügyelők az Erdei Tábor részére fenntartott külön épületrészében lesznek elhelyezve
 • Étkezés naponta ötször, a vacsora is meleg étel

Programok - Célok:

Cél a természet megismertetése és megkedveltetése a gyerekekkel az élménypedagógia módszereivel.

Segitségünkre lesz ebben Hortobágyi Zsolt bükki természetjáró, aki a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség tagja és egyben hivatalos túravezető. A Zsolt által vezetett élménytúrák alatt a gyerekek megismerkednek 

 • a bükki növényekkel és gyógynövényekkel
 • az erdő fáival
 • az állatok nyomaival, jellemzőivel
 • megtanulják a térképolvasást és a tájékozódást a természetben

Kulturális, kézműves programok

 • Üvegműves Ház és Múzeum meglátogatása
 • Előadás a bükkszentereszti üvegkészítés történetéről
 • Üveg dísztárgy (angyalka) elkészítése a múzeumban a gyerekek közreműködésével
 • Bükkszentkereszt helytörténeti és néprajzi megismerése

 Szabadidős programok

 • sport: tollaslabda, foci, frizbi
 • vetélkedők, kötélhúzás
 • számháború
 • kincskeresés
 • tábortűz

Tervezett turnus (max. 20 fő)

2019. 07.29. - 08.02.
(hétfő 8 órától péntek 16 óráig)

A Tábor díja

38.500.-Ft/fő, mely tartalmazza a szállást, étkezéseket, élménytúrákat, múzeumlátogatást. A jelentkezési díj a tábor megkezdése előtt banki átutalással fizetendő.

 

Jelentkezés

Nyári tábor 2019 - Tini-Klub

Turnus *:

Nyelvi tábor esetén:

Gyerek neve *:
Gyerek kora *:
Szülő neve, számlázási címe (helység, irsz, utca, házszám) *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Fizetés: 

A részvételi díj a tábor megkezdése előtt banki utalással, számla ellenében fizetendő. A jelentkezés kizárólag a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé! A fizetési információkat e-mailben küldjük meg.

Lemondás:

Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva több mint 14 naptári nappal  történik, a befizetett összeg 100%-a visszajár. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 8-14 naptári nappal történik, a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 7 naptári napon belül történik, a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. Kivételt képez ez alól, amennyiben a lemondás oka a gyermek időközi betegsége és erről a szülő orvosi igazolással rendelkezik.

Időpontmódosítás:

Időpontmódosítás esetén amennyiben a kért új időpontban már nincs hely,  és emiatt elállásra kerül sor,  a lemondásra vonatkozó szabályok érvényesek. 

Megosztás