• tábor

Nyári Tábor

NYÁRI TÁBOR  - 2021

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

Az idén 6. éve szervezek nyári táborokat. Páran talán nem tudjátok, de a Széchényi utcán működő játszóházat tavaly ősszel megszüntettem a sajnálatos körülmények miatt. Így ezen az éven egy másik helyszínen várom a gyerekeket  a Tini-Klub  nyári táborába Miskolcon. 

Elsődleges célom az új helyszín kiválasztásánál az volt, hogy minél többet lehessenek a gyerekek a levegőn, minél több mozgásos, sportolásos foglalkozásokat tudjak nyújtani nekik.

Sajnos az elmúlt időszakban a gyerekek nem mozoghattak annyit, talán sokat ültek számítógép előtt, sokat nyomkodták a telefonjukat. Ezzel a táborral többek között ezt is próbálom kompenzálni.

Helyszín

A 2021-es Tini-Klub nyári tábor tervezett helyszíne: Gárdonyi Géza Művelődési Ház Miskolc (Hejőcsaba), Sütő János utca 42. Nagy belső termek, hatalmas, árnyékos, gyönyörű fás zöld parkkal. Ingyenes parkolás. Térkép

Autóval nem rendelkező szülők gyerekei részére a tábor helyszínére való eljuttatásban igény szerint segíteni tudunk a reggeli órákban a Tini-Klub autójával. Gyülekező a Városi Könyvtár és a Sportcsarnok közötti parkolóban.

Tervezett foglalkozások:

  • angol nyelvi órák heti 5 x 60 percben,
  • minden nap szabadtéri sportfoglalkozások, sportversenyek, fitness órák, futballbajnokságok, röplabda
  • tollaslabda, frizbi, görkorizás
  • kvízek, vetélkedők, kézműveskedés, társasjátékok,
  • környezetvédelem, önismereti órák
  • egy rövid színpadi produkció előadása, lányok tánc-koreogrifát tanúlhatnak és adhatnak elő, mivel egy nagy színpad is a rendelkezésünkre áll (ezek fakultatív lehetőségek)

Felügyelet
Pedagógusok által

Korhatár
6-14 éves korig

Étkezés

Napi háromszori étkezés. A művelődési ház udvarára be lehet parkolni. Igyekszek minél többet az udvaron lenni velük, akár az étkezések vagy a nyelvórák ideje alatt is. Erre nagyon szép kinti fa bútorok állnak rendelkezésre. 

A Tábor díja 

30.000,-Ft/fő

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, az alábbi űrlapon tudtok regisztrálni. Három turnus közül lehet választani. A menetrend a „szokásos”. A beérkezett foglalás után visszaigazolom a helyet. A tábor előtt pedig emailben küldöm az átutalásos számlát, és a részletes tudnivalókat.

Bármilyen további kérdésben szívesen állok rendelkezésetekre. Várlak Titeket a szokásos nagy-nagy szeretetemmel. Az idén is igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és változatos, jó programokkal szolgálni feléjük.

Csomósné Kovács Mónika

kov.moncsika@gmail.com
06 20 801 9050

 

Jelentkezés

Nyári tábor 2021 - Tini-Klub

Turnus *:


Gyerek neve *:
Gyerek kora *:
Szülő neve, számlázási címe (helység, irsz, utca, házszám) *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Üzenet:
Reggeli transzfer (autóval nem rendelkező szülők gyerekeinek, a részleteket telefonon megbeszéljük):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Fizetés

A részvételi díj a tábor megkezdése előtt banki utalással, számla ellenében fizetendő. A jelentkezés kizárólag a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé! A fizetési információkat e-mailben küldjük meg.

Lemondás

Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva több mint 14 naptári nappal  történik, a befizetett összeg 100%-a visszajár. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 8-14 naptári nappal történik, a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 7 naptári napon belül történik, a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. Kivételt képez ez alól, amennyiben a lemondás oka a gyermek időközi betegsége és erről a szülő orvosi igazolással rendelkezik. Amennyiben szervezők részéről a tábor lemondásra kerül, a befizetett összeg 100%-ban visszatéritésre kerül. 

A helyzetre való tekintettel tájékoztatni szeretném Önt, hogy a Tini-Klub eláll a táborszervezés kötelezettségétől, ha erről a Kormány úgy határoz, hogy az egészségügyi helyzet miatt mégsem engednek tábort szervezni, illetve akkor sem tudom megtartani, ha részemről sajnos betegség vagy annak csak gyanúja áll fenn. Ez esetben természetesen az időközben átutalt díj visszautalásra kerül. Bízom abban, hogy egyikre sem kerül sor. Megértésüket hálásan köszönöm!

Időpontmódosítás

Időpontmódosítás esetén amennyiben a kért új időpontban már nincs hely,  és emiatt elállásra kerül sor,  a lemondásra vonatkozó szabályok érvényesek. Megosztás