Facebook

Megosztás

Nyári Tábor


NYÁRI TÁBOR - 2020 !!!

KEDVES SZÜLŐK! KEDVES GYEREKEK!


IDÉN IS LESZ NYÁRI TÁBOR A TINI-KLUBBAN, A MEGSZOKOTT PROGRAMOKKAL, SZÍNVONALLAL.

ÜDVÖZLETTEL:

CSOMÓSNÉ MÓNIKA


Jelentkezés

Nyári tábor 2020 - Tini-Klub

Turnus *:Gyerek neve *:
Gyerek kora *:
Szülő neve, számlázási címe (helység, irsz, utca, házszám) *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tisztelt Szülők!

Május 14-én a táboroztatók engedélyt kaptak az idei táborok megtartására.

Így lehetőségem nyílt, hogy most is, immáron 5. éve a Tini-Klubba nyári táborba hívhassam a gyerekeket. Korosztály: 6-14 éves korig. Az idén 4 hetet jelöltem meg időpontnak. (2020. 06.29-07.03., 07.06-10., 07.13-17., 07.20-24.)

A tábor a következő programokból fog állni:

-heti 5x 60 perces angol nyelvóra

-személyiségfejlesztés: pozitív életszemlélet megerősítése, munkafüzet készítése.

- környezetvédelem, fontossága, gyakorlati kérdései, környezetvédelmi netes oldalak megismertetése, böngészése, ajánlásainak átbeszélése

- jóga óra a szabadban (Népkert)

- illetve a szokásos kézműveskedés, házi bajnokságok, kvízek, vetélkedők, játékok

A jelen egészségügyi helyzetre való tekintettel másképp, sajnos szigorúbb feltételek mellett fogom a tábor megfelelő biztonsági intézkedéseit meghozni. Mindenekelőtt a legfontosabb szempontnak tartom a maximális higiénés szabályok betartását. Csak a gyerekek léphetnek be a Klubba, ha szülő beszélni szeretne velem, azt az udvaron vagy telefonon teheti meg. Váltócipő átvétele még a bejáratnál, naponta többszöri fertőtlenítőszeres kézmosás, testhőmérséklet-mérés stb. Tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek. Az ebédet helybe hozzák, nem megyünk nyilvános étterembe, emberek közé. A létszám most sem lesz nagy, úgy mint eddig.

A Tini-Klub oldalán lévő jelentkezési lap elküldése után minden esetben visszaigazolom a jelentkezést. Tábor előtt pedig küldöm a részletes tudnivalókat, a kitöltendő papírokat és az átutalásos számlát emailben.

Célom, hogy a gyerekeknek hasznos legyen a nálam eltöltött idő, és játékosan, jókedvvel szerezzenek új ismereteket, barátokat mint a korábbi táborok alkalmával. Nyári szünet a pihenésről, nevetésről szól, azt szeretném, hogy ez most is így legyen!

Bármilyen további kérdésben szívesen állok rendelkezésükre!

Csomósné Kovács Mónika

kov.moncsika@gmail.com
06 20 801 9050

klubvezető

 

Játékok, szabadidős programok

  • léghoki
  • kinect
  • sega rally
  • karaoke
  • xbox one (12 játékprogrammal)
  • "házi bajnokság": xbox fifa, kinect, darts és léghoki területén, a bajnok érmet kap!
  • szituációs játékok, activity

Felügyelet

Pedagógusok által

Helyszín

Tini-Klub Miskolc, Széchenyi u. 40. 1. emelet (bejárat a Szinva-terasz felől)

Korhatár

6-14 éves korig

Étkezés

Napi háromszori étkezés.

A Tábor díja 

28.500,-Ft/fő, mely napi háromszori étkezést tartalmaz. 

Fizetés

A részvételi díj a tábor megkezdése előtt banki utalással, számla ellenében fizetendő. A jelentkezés kizárólag a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé! A fizetési információkat e-mailben küldjük meg.

Lemondás

Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva több mint 14 naptári nappal  történik, a befizetett összeg 100%-a visszajár. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 8-14 naptári nappal történik, a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 7 naptári napon belül történik, a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. Kivételt képez ez alól, amennyiben a lemondás oka a gyermek időközi betegsége és erről a szülő orvosi igazolással rendelkezik. Amennyiben szervezők részéről a tábor lemondásra kerül, a befizetett összeg 100%-ban visszatéritésre kerül. 

A helyzetre való tekintettel tájékoztatni szeretném Önt, hogy a Tini-Klub eláll a táborszervezés kötelezettségétől, ha erről a Kormány úgy határoz, hogy az egészségügyi helyzet miatt mégsem engednek tábort szervezni, illetve akkor sem tudom megtartani, ha részemről sajnos betegség vagy annak csak gyanúja áll fenn. Ez esetben természetesen az időközben átutalt díj visszautalásra kerül. Bízom abban, hogy egyikre sem kerül sor. Megértésüket hálásan köszönöm!

Időpontmódosítás

Időpontmódosítás esetén amennyiben a kért új időpontban már nincs hely,  és emiatt elállásra kerül sor,  a lemondásra vonatkozó szabályok érvényesek.